چند سال پیش تنها راه زیباتر کردن نا خن ها فقط استفاده از لاک بود. اما حالا روشهای مختلفی برای زیباتر دیده شدن ناخن های دست و حتی پا وجود دارد. کاشت نا خن یکی از روشهای با ثباتتر زیبایی ناخن به نسبت بقیه روشهاست. در واقع کاشت نا خن هنر ظریفی است که نیازمند استعداد ، علاقه ، حوصله و ابتکار است . شاید بارها در سالن های آرایشی کاشت ناخن با خود گفته باشید :این که کاری ندارد! اما در واقع هنری است که واقعا جوهر یادگیری می خواهد. در کاشت ناخن ابتدا نا خن ها باید آماده کاشت شوند و پس از آن با استفاده از یکی از روش های کاشت کاشته می شوند
زیر سازی و لاین اوت در کاشت ناخن چیست؟
زیر سازی به این معنی است که فضای صدف ناخن را آماده کنیم برای قرار گرفتن مواد بر روی آن ها، به این ترتیب است که اول نوک نا خن ها را کمی خراش میدهیم تا تیپ(مواد کاشت ناخن) را بچسبانیم. بعد از آن تیپ را به اندازه ای که دلخواه است برش می دهیم و با سر سوهان ی که برجسته است چسبهای اضافه و همینطور خط تیپ را از بین میبریم پس از آن دور تراشی(دور ناخن) میکنیم و مرحله بعد با سر سوهان ی که کمی زبر است برق تیپ را از بین برده و یک لایه از صدف ناخن را بر می داریم صدف ناخن نباید مدت طولانی سوهان کشیده شود. بعد از آن با گوشتگیر، گوشتهای اضافه دور نا خن را میگیریم و محلول ضد قارچ را به مدت زمان ۲دقیقه روی ناخن می گذاریم. حال زمینه آماده است و زیر سازی انجام شده از پرایمر استفاده می کنیم و با استفاده از یکی از روش های کاشت ناخن، کاشت را انجام می دهیم.
لاین اوت را برای ترمیم ناخن به کار میبریم کارش از بین بردن خط های مرزی مواد قبلی میباشد. که برای ترمیم وقتی زمینه را آماده کردیم و زیر سازی را انجام دادیم بعد از ضد قارچ لاین اوت را زده و بعد پرایمر میزنیم.این کار برای این است که مواد مورد استفاده در کاشت ناخن قرار است جای نا خن اصلی فرد را بگیرد و نباید زیر آن برجسته باشد تا طبیعیتر به نظر برسد. هر چه نا خن کاشت شده برجستگی کمتری داشته و به نا خن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب کاشت شده است.
در مقالات بعدی درباره انواع روش های کاشت صحبت خواهیم کرد